ЩО Е ТО ФЕНОМЕН?

Във Вселената съществуват няколко вида полета: гравитационно, електромагнитно, силово, слабо и торсионно. Последното има способността да пренася информация от космоса до човека. Източник на тази информация е Световното поле на съзнанието. До него могат да достигнат само определени личности. Наричат ги Феномени, Ясновидци, Лечители, Екстрасенси, Гадатели... Те имат способността да черпят от тази космическа информация, с помощта на своята свръхразвита сензитивност, която ние назоваваме „Трето око”. Бучката захар, гледането на карти, гледането на кафе, руните и всички други средства са само връзката, отключването на тази дарба. Не винаги човек може да намери предмета с който му е направена магията за да разбере, че някой доброжелател го е проклел, Често се прилагат и методи, при които няма и следа। пръскатене са мъртва вода или захранката с менструална кръв са неоткриваеми। Освен типичните магии има и други негативни влияния, не толкова известни, които могат да предизвикат същите, а понякога и по-лоши проблеми.Наличието на негативни влияния, се определя като прочетете долу изброените основни симптоми и проверите дали и при вас един или няколко от тези симптоми са се появили: 

ИМАМ ЛИ МАГИЯ?

# Провалят ли се сигурни на пръв поглед неща, без да съществува видима причина?

# Неочаквани конфликти, без видима причина и някакво напрежение в отношенията с някой хора.

# Поява на неясни здравословни проблеми, без ясна медицинска причина, особенно тези свурзани с нервна система- главоболие, напрежение, бесъние или натрапчиви кошмари, събуждане сякаш не сте спали, напрегнатост и изтощеност.

#Чести негативни обрати в живота, и случване на множество на пръв поглед несвързани едно с друго негативни събития.

# Провал в бизнес, работа, въпреки, че са положени нужните усилия.

# Постоянно забавяне на дълго очаквани и планувани дела, поради различни ”случайни” събития .

# Наличние на депресивност, усещане, че не сте в кожата си... сякаш всичко някакси странно се е променило...

# Чуство на дискомфорт в дома или работното място.

# Злополуки или дори кастрофи, скорошна странна смърт на близък или роднина

Според сведения на работещи в областта, България е на първо място по направа на черни магии, проклятия, уроки и клетви. В нашите земи се срещат над 100-150 вида магии, турски, български, цигански и други… Често днес хората се оплакват, че всичко в живота им изведнъж се е преобърнало, без видима причина, появило се е тежко заболяване или те се чустват зле, а медицинските им изследванията показват, че човека е клинически здрав. Работата и семейството се разпадат. Друг от честите проблеми, с които се сблъсква всеки магьосник са безбрачие и безплодие.

Това са само част от проблемите на хората с негативни енергийни въздействия. Тези въздействия не включват само магии, но и кармични натоварвания, влияние на геопатогенни зони, насочени негативни мисли, обсебвания и много други… Но най-често това са така наречените черни магии. Човек не обръща внимание на началните етапи, в които проблемите му изглеждат маловажни и си мисли, че това е просто лош период. И когато осъзнае за какво става дума, той има тежки проблеми, енергийното му поле е почти напълно разрушено, страда от тежки заболявания, някои от тях нелечими и е трудно да му се помогне. След толкова сривове човек тръгва да търси помощ при врачки, екстрасенси и всякакви други хора смятани, че притежават паранормални способности. Не отричам, че някой от тях притежават такива, но най-често или нямат или просто не са специалисти в чистенето на негативни структури. За жалост, човек пострадал от негативна енергия, най-често е силно податлив на всякакви мошеници, желаейки да помогне на себе си и своите близки. Един от основните заблуждаващи методи за `чистене` магии е използването на яйце. Обикновено яйцето се носи от клиента и с него врачката обикаля човека, междувременно тя предварително си е подготвила друго яйце. На него е пробита малка дупка и със спринцовка е извадено част от съдържанието, след което в него са вкарани най-различни химикали, така че когато бъде счупено, от него да излязат какви ли не чернилки. Когато врачката застане зад гърба на пациеннта, тя сменя яйцето донесено от човека с другото. Друг подобен метод е когато яйцето се слага през нощта под леглото в буркан с вода и на сутринта ако изглежда като сварено, то непременно имате магия. Истината обаче е различна, ако си направим опит с яйце подобен на описания, ще видим, че то винаги е забулено или изглежда като сварено. Причина за това не е магията, а факта, че между яйцето и водата протича химична реакция, особенно ако водата е с по-голямо съдържание на хлор. Знаейки това някой мошеници пращат човека до точно определен извор с високо съдържание на хлор. За да не се подлъгвате по-разни мошеници ще кажа, че магията е енерго-имформационна структура и като такава се чисти с определени ментални схеми.

материал на Маг Боян